Магический Оазис

всё о тайнах магии, предсказательные техники
 
ФорумКалендарьЧаВоПоискПользователиГруппыРегистрацияВход

Поделиться | 
 

 ТАЛИСМАН 12 АПОСТОЛОВ

Предыдущая тема Следующая тема Перейти вниз 
АвторСообщение
Адора
Admin
avatar


Сообщения : 6312
Дата регистрации : 2016-03-22
Возраст : 42

СообщениеТема: ТАЛИСМАН 12 АПОСТОЛОВ   Чт 11 Авг 2016, 12:42

1


Данный талисман является общей формой талисмана и используется любым человеком , поскольку заданная функция данного талисмана - усиление природных и творческих способностей человека , защита человека отвредных воздействий и так далее.

Талисман изготавливается на бумаге и имеет следующий внешние вид :

Так же данный талисман возможно усилить при помощи начитывания молитвы на данный талисман при вписывании имени апостола , тем самым призывая его и усиливая свойствами апостола свойств. талисмана.

Внутри, в овале вписываются два треугольника , в которых вписывается имя Господа Нашего Иисуса Христа , а в нижнем - имя человека , для которого изготавливается данный талисман.

Далее производится окрашивание каждого прямоугольника апостола в цвет, ему соответствующий :

Петр - Красный
Симон - Зеленый
Иаков - Радуга
Андрей - Серебряный
Иоанн - Золото
Филипп - Радуга
Варфоломей - Зеленый
Фома - Красный
Иаков - Голубой
Матвей - Черный
Матфий - Черный
Иуда - Голубой


Освящение талисмана.

Данный талисман носится с собой , но возможно и так называемое дистанционное влияние на человека . Помимо так называемого базового исполнения пантакля, Вы можете использовать дополнительные свойства, которые придаются талисману, если Вы окрасите дающий треугольник в цвет, соответствующий цвету Апостола, помощь которого Вы хотите видеть в талисмане.

Петр - успокоение, мир, просвещение и обучение. Помощь бесплодным парам.
Симон Зилот - благочестие брака.
Иаков Алфеев - защита, блокировка злых помыслов и действий.
Андрей - мужество, защита, стойкость.
Иоанн - охрана чистоты и целомудрия, исцеление, скорая помощь в делах.
Филипп - помощь, защита, покровительство. Препятствует грехопадению и невежеству.
Варфоломей - радость, успех в благих начинаниях.
Фома - от неверия.
Иаков Зеведеев - спасение от врагов, их подчинение и повиновение.
Матвий - помощь в делах и молитвах.
Матвей - чудеса, помощь заключенным, от врагов, способность и понимание учений,удача.
Иуда Яковлев - прославление Бога, спасение в Боге.
П

Дающий треугольник тот ,что с вашм именем

Молитвы читаемые при вписывании имен апостолов для усиления их действия:

Первоверховному апостолу Петру

О святый Петре, великий апостоле, самовидче и сотаинниче Божий, всемощною десницею Учителя твоего из вод волнующихся приятый и отконечнаго потопления свободивыйся! Не забуди и нас убогих (имена), в тине греховней погрязших и волнами житейскаго моря обуреваемых: подаждь нам твою руку крепкую, помози нам и удержи нас от потопления во страстех, похотех, лжах и клеветах. Сотвори и ты с нами милость, тебе от Господа явленную, да не в сомнении и маловерии изгибнем. Научи нас, учителю наш, проливати слезы покаяния, да плачем горько о деяниих наших в веце сем. И аще твоя слезы, в покаяние излиянныя, милостию Своею покры Господь и Учитель твой, испроси и нам, со дерзновением апостольским, прощения во гресе ежечаснаго. Да тихое и безмолвное житие поживем в веце сем до часа, в оньже имать призвати нас века Господь, наш Судия нелицеприятный. Ты же, о всехвальный апостоле, не отвержи вопля нашего и стенания к тебе, но заступи нас пред Христом, твоим Учителем, да непрестанно славим Его милосердие к нам, со Отцем и Святым Духом, во веки веков. Аминь.

Молитва апостолу Симону Зилоту

Святый славный и всехвальный апостоле Христов Симоне, сподобивыйся прияти в дом твой в Кане Галилейстей Господа нашего Иисуса Христа и Его Пречистую Матерь, Владычицу нашу Богородицу, и очевидцем быти преславнаго чудесе Христова, на браце твоем явленного, претворения воды в вино! Молим тя с верою и любовшо: умоли Христа Господа претворить души наша из грехолюбивых в боголюбивыя; сохрани и соблюди нас молитвами твоими от искушений диавольских и падений греховных и испроси нам свыше помощь во время уныния и беспомощия нашего, да не преткнемся о камень соблазна, но неуклонно шествуем спасительным путем заповедей Христовых, дондеже достигнем обителей райских, идеже ты ныне водворяешися и веселишися. Ей, апостоле Спасов! Не посрами нас, крепце на тя уповающих, но буди нам помощник и покровитель во всем житии нашем и помози нам благочестно и богоугодно житие сие временное скончати, благую и мирную христианскую кончину получити и добраго ответа сподобитися на Страшнем Суде Христове, да избежавше мытарств воздушных и власти лютаго миродержца, унаследуем Царство Небесное и прославим великолепое Имя Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.← Архангелу Варахиилу – покровителю благочестивых семейств, Небесным чинам бесплотным

Святому апостолу Иакову Зеведееву

Апостол Христов был еси избранный и Богослову возлюбленному брат единородный, всехвальне Иакове, поющим тя грехов оставление испроси и душам нашим велию милость.

Молитва святому апостолу Андрею Первозванному

Первозванне апостоле Бога и Спаса нашего Иисуса Христа, Церкве последователю верховный, всехвальне Андрее, славим и величаем апостольским труды твоя, сладце поминаем твое благословенное к нам пришествие, ублажаем честная страдания твоя, яже за Христа претерпел еси, лобызаем священныя мощи твоя, чтим святую память твою и веруем, яко жив Господь, жива же и душа твоя и с Ним во веки пребываеши на Небеси, идеже и любиши ны тоюжде любовию, еюже возлюбил еси нас, егда Духом Святым прозрел еси наше еже ко Христу обращение, и не точию любиши, но и молиши о нас Бога, зря во Свете Его вся нужды наша. Тако веруем и тако сию веру нашу исповедуем во храме, иже во имя твое, святый Андрее, преславно создася, идеже святыя мощи твоя почивают; верующе же, просим и молим Господа и Бога и Спаса нашего Иисуса Христа, да молитвами твоими, яже присно послушает и приемлет, подаст нам вся потребная ко спасению нас грешных; да якоже ты абие по гласу Господа, оставль мрежи своя, неуклонно ему последовал еси, сице и кийждо от нас да ищет не своих си, но еже к созиданию ближняго и о горнем звании да помышляет. Имуще же тя предстателя и молитвенника о нас, уповаем, яко молитва моя много может пред Господем и Спасителем нашим Иисусом Христом, Емуже подобает всякая слава, честь и поклонение со Отцем и Святым Духом во веки веков. Аминь.

Молитвы святому апостолу и евангелисту Иоанну Богослову

О великий апостоле, евангелисте громогласный, Богослове изящнейший, тайновидче неизреченных откровений, девственниче и возлюбленный наперсниче Христов Иоанне! Приими нас, грешных, под твое сильное заступление прибегающих. Испроси у Всещедраго Человеколюбца Христа Бога нашего, Иже пред очесы твоими Кровь Свою за ны, непотребныя рабы Своя, излиял есть, да не помянет беззаконий наших, но да помилует нас и сотворит с нами по милости Своей: да дарует нам здравие душевное и телесное, всякое благоденствие и изобилие, наставляя нас обращати оная во славу Его, Творца, Спасителя и Бога нашего, по кончине же временныя жизни нашея от немилосердных истязателей на воздушных мытарствах да избавит нас, и тако да достигнем, тобою водимии и покрываемии, Горняго онаго Иерусалима, егоже славу ты во откровении зрел еси, ныне же нескончаемыя радости наслаждаешися. О великий Иоанне! Сохрани вся грады и страны христианския, храм сей, служащих и молящихся в нем, от глада, губительства, труса и потопа, огня и меча, нашествия иноплеменных и междоусобныя брани; избави нас от всякия беды и напасти и молитвами твоими отврати от нас праведный гнев Божий, и Его милосердие нам испроси, да вкупе с тобою сподобимся прославляти в невечернем дни пресвятое имя Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь.

Молитва святому апостолу Филиппу

О святый апостоле Христов Филлипе! Молим тя: сохрани и соблюди нас молитвами твоими от искушений диавольских и падений греховных и испроси нам, рабам Божиим (имена), свыше помощь во время уныния, да не преткнемся о камень соблазна, но неуклонно шествуем спасительным путем заповедей Христовых, дондеже достигнем оных блаженных обителей райских. Ей, апостоле Спасов! Не посрами нас, но буди нам помощник и покровитель во всем житии нашем и помози нам благочестно и богоугодно житие сие временное скончати, христианскую кончину получити и добрагоответа сподобитися на Страшнем Суде Христове; да прославим великолепое имя Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков.

Молитва апостолу Варфоломею

Святый апостоле Варфоломие, моли Бога о нас!

Молитва апостолу Фоме

Ученик Христов быв, Божественнаго собора апостольскаго сопричастник, неверствием бо Христово Воскресение известив и Того пречистую страсть осязанием уверив, Фомо всехвальне, и ныне нам проси мира и велия милости.

Молитва апостолу Иакову

Апостол Христов был еси избранный и Богослову возлюбленному брат единородный, всехвальне Иакове, поющим тя грехов оставление испроси и душам нашим велию милость.

Молитва апостолу Матфею

Усердно от мытницы к звавшему Владыце Христу, явльшуся на земли человеком за благость, Тому последовав, апостол избранный явился еси и благовестник Евангелия вселенней велегласен. Сего ради чтим честную память твою, Матфее Богоглаголиве, моли милостиваго Бога да грехов оставление подаст душам нашим.

Молитва апостолу Матфию

Святый апостоле Матфие, моли Бога о нас!

Свечи не тушить, а расставить кругом возле костра. Пока горит костер, нужно, сидя лицом к Востоку, начитывать заговор:

Как этот огонь в небо подымается, к Богу просится, так и деньги мои вверх растут, на Божьи дела идти хотят. Двенадцать апостолов, молитеся ко Господу о спасении души моей, об умудрении ума моего, об устроении дома моего. Огонь в небо, добро в рост. Аминь.

Молитва апостолу Иуде, брату Господню

Христова тя сродника, о Иудо, ведуще и мученика тверда, священно восхваляем, прелесть поправша и веру соблюдша. Темже, днесь всесвятую твою память празднующе, грехов разрешение молитвами твоими приемлем.





Это телесма духовного причастия. Таким образом человек входит и пребывает в потоке Христа. Луна не имеет значения. Важно делать в один из 12 праздников.
Вернуться к началу Перейти вниз
Посмотреть профиль http://magicmir.forum2x2.ru
 

ТАЛИСМАН 12 АПОСТОЛОВ

Предыдущая тема Следующая тема Вернуться к началу 
Страница 1 из 1

Права доступа к этому форуму:Вы не можете отвечать на сообщения
Магический Оазис :: Общее о магии и обо всех тайнах :: Светлая магия :: Светлая Магия. Общая тематика-